Monday, January 25, 2010

Del 1

Jag jagar vinden igen. Hur kunde detta hända?
Vill visa dig hur det kunde bli. Min fantasi. Min dröm. Min framtid.
Vi lever i olika världar. Ett annat liv. En annan framtid.
Kan det vara för att jag inte kan lita på dig?
Känns det bra när du kysser mig?
Känns det kanske annorlunda?
Jag är inte din framtid. Jag känner inte att du är ärlig. Jag känner inte din kärlek.
Jag har kanske inte släppt honom än. Den som ska få mig att att bli lycklig. Någon jag litar på. Söker fortfarande efter den perfekta mannen. Stad till stad letar jag efter en dröm. Nästan ett per år. När började jag?
Varför är det så viktigt? Hur kunde det bli så här? Det är inte friskt men normalt. Släpp alla hämningar och njut av livet, det låter underbart men vill nog inte ha det så. Jag vill bara ha en speciell person. Varför är det svårare att få det?

2 comments:

oumberligating said...

Va fan, nu hände det igen jag halkade in på en blogg via "nästa blogg" så var det din, lite sorgliga och kärleksvemodiga blogg....antingen skriver jag en rad eller skiter i det jag läst...fast sådan är inte jag..hade turen att som 20 åring fastna i i en himlastormande romans...hon är kvar, tre fragglar kanske i din ålder har det blivit, leva på minnen av romansen behövs inte, den lever i högsta grad....tråkigt bara att vi inte längre känner några andra som lever kvar i sin "romans", jag har svaren varför, men ingen vill lyssna!
Nej, nu drar vi upp mungiporna, skit i Göteborg, jag har en trevlig 22 åring till dig som väntar (ler), har försökt bli av med honom via bloggen ett tag nu, det går lite trögt, han är lika social och trevlig som sin Far dvs jag, tur nog så ärvde han sin Mors skönhet!
Rövhålet som är föremål för din kärlek, har han läst vilka fina rader du skriver?
Slösa inga pärlor på svin!
Var rädd om dig!
kram ifrån en som kallar sig Oumberlige Peter!

LolaQueen said...

Jag tyckte att jag kunde ha skrivit bättre men det blev som det blev. Jag har förnuvarande en pojkvän. Heter dina barn verkligen så där? Roliga namn :)